Skip to main content

Articole funerare

Sicriele și accesoriile, POT SUFERI MODIFICĂRI în materie de nuanță sau model, în raport cu ceea ce se poate vizualiza pe site, de aceea vă sfătuim să ne vizitați și la sediul firmei.
Prețurile și tarifele se discută telefonic sau personal la sediul firmei.

Sicrie în stil Clasic


Sicrie în stil italian


Sicrie în stil occidental și de lux


Cruci și crucifixe


Lumânări și candele


Mașini funerare


Când vine vorba de SICRIE, dorim să ne asigurăm că putem oferi o gamă largă și variată de sicrie, gamă ce cuprinde atât modele simple / clasice, cât și modele de lux sau în stil occidental.
Materialul lemnos variază în funcție de producător și model. În acest sens, am ales colaborarea cu diverși producători, atât din țară, cât și din străinătate, tocmai pentru a putea crea o gamă variată de articole funerare. Astfel, lemnul din care sunt confecționate sicriele variază de la brad, fag, stejar, până la cireș, plop, și tei.
Atunci când spunem ACCESORII FUNERARE, ne referim defapt la acele mici articole funerare care sunt specifice pentru domeniul funerar, și anume: crucifixe, lumânări, candele, cruci, etc.
COROANELE și ARANJAMENTELE FLORALE pe care le punem la dispoziția clienților noștri, sunt realizate din flori 100% naturale și diferă în funcție de preferințele clienților și în funcție de florile de sezon. Se pot alege flori precum garoafe, crini regali, trandafiri, cale, ș.a.
TRANSPORTUL FUNERAR pe care îl oferim este valabil atât pe teritoriul României, cât și extern. Societatea noastră are în dotare mașini funerare autorizate de către Organele competente, aspect ce este de maximă importanță.
ÎNCHIRIEREA CAPACULUI FRIGORIFIC se face contracost, la solicitarea exclusivă a clienților noștri. Montarea și demontarea capacului frigorific se efectuează strict de către personalul IN MEMORIAM!