Skip to main content
Servicii Funerale Oradea

Servicii NON STOP

Servicii Funerare Complete

Oferim servicii complete de pompe funebre la prețuri avantajoase. Avem o experiență de peste 18 ani în domeniu, perioadă în care am asistat numeroase familii în organizarea de înmormântări și parastase.

În momentul pierderii unei persoane dragi, marea majoritate a oamenilor nu sunt pregătiți să ia deciziile care se impun în aceste momente și să pregătească cele necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesiunii funerare.

Suntem conștienti de momentele grele din viața fiecăruia dintre noi, atunci când pierdem o persoană dragă, de aceea, firma vă vine în ajutor cu un personal special instruit pentru domeniul funerar. Vă stăm la dispoziție NON-STOP, cu informații și cu cele mai bune servicii funerare, atât în materie de preț, cât și în materie de calitate.

Rolul nostru este să vă fim aproape și să vă sprijinim în aceste momente prin care dumneavoastră și familia dumneavoastră treceti. Serviciile noastre sunt menite să vă ajute să treceți cu ușurință peste partea organizatorica cu privire la serviciile funerare, astfel încât atenția și timpul dumneavoastră să fie acordate celor dragi.
 • Medic constatator – gratuit
 • Depunerea dosarului pentru Ajutorul de Deces oferit de Statul Român în baza legii 416/2001 – gratuit
 • Transport național și internațional cu mașini funerare autorizate.
 • Repatrieri și incinerări
 • Sicrie (modele simple, de lux, stil occidental, dimensiuni XXXL).
 • Accesorii (cruci și crucifixe, lumânări, candele, costume bărbați / femei, pantofi, pălării, ș.a.).
 • Accesorii (cruci și crucifixe, lumânări, candele, costume bărbați / femei, pantofi, pălării, ș.a.).
 • Săpat groapa în mediul rural
 • Închirieri capac frigorific (inclusiv pentru sicrie de dimensiuni mari).
 • Cortegiu cu limuzina funerara
 • Depozitare la rece, autorizată
 • Monumente funerare
 • Servicii de catering și patiserie
 • Consultanță în domeniu
 • Redactarea, editarea și depunerea anunțurilor funerare la ziarele locale (Jurnalul Bihorean, Bihari Napló).

Aranjamente florale

(diverse sortimente de flori naturale, panglică de mătase)

Catering

(o gamă largă de meniuri la alegere)

Patiserie

(cozonaci, parastase, pachete pentru pomana etc.)
In Memoriam Oradea

CREMATORIU UMAN


Incinerarea este o practică ce a început să fie utilizată din ce în ce mai mult, încă din perioada interbelică. Ea înlocuiește cele mai vechi obiceiuri funerare și are același statut legal cu înhumarea.

Incinerarea trupului neînsuflețit se va realiza la crematoriul ares de familie, iar societatea noastră se va ocupa atent de toate demersurile necesare pe tot parcursul procesului de incinerare, de la preluarea trupului defunctului, până la predarea urnei. Ceremonia poate fi organizată înainte sau după incinerarea trupului persoanei decedate, în conformitate cu dorința familiei.

TRANSPORTUL funerar


Atat transportul INTERN cat si cel INTERNATIONAL, este realizat cu masini funerare special dotate. Din nou, chiar si la aceasta categorie de servicii, venim in sprijinul dvs. cu diferite modele de masini funerare: Ford, Volkswagen, Dacia si limuzina funerara Mercedes
TRANSPORT FUNERAR ROMÂNIA
Reprezinta transportarea persoanei decedate fie in aceeasi localitate, fie intr-o alta localitate situata pe teritoriul Romaniei. Fiind vorba de un transport special, sunt necesare atat vehicule speciale (vehicule funerare) cat si existenta unor documente: certificatul de deces, certificatul de imbalsamare si adeverinta de la DSP (Sanepid).

Personalul calificat al companiei de pompe funebre se poate ocupa de intocmirea intregii documentatii necesare astfel incat sa fie indeplinite toate conditiile legale. Condolio va asigura atat transportul funerar al persoanei decedate, cat si al persoanelor insotitoare – cortegiul funerar – pe intreg teritoriul Romaniei utilizand autovehicule specializate, dotate inclusiv cu aer conditionat.
TRANSPORT FUNERAR INTERNAȚIONAL
Transportul funerar international este supus unei serii de reglementari si acorduri internationale, fiind obligatorie asezarea decedatului in sicriu de zinc sigilat si apoi in sicriu de transport. De asemenea, ca si in cazul transportului funerar intern, este necesara intocmirea unor documente specifice in functie de calea de transport folosita – cele mai frecvente tipuri de transport utilizate sunt terestru si aerian.
Intocmirea documentatiei de transport funerar international, dintre care amintim certificat de deces, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar si certificat ce atesta sigilarea sicriului sunt activitati ce cad in sarcina firmei de servicii funerare, care le va indeplini cu strictete pentru a preintampina aparitia oricarei probleme

Închiriere CAPAC FRIGORIFIC


Capacul frigorific este indicat pe timp de vara sau ori de cate ori temperatura aerului de afara este ridicata. CAPACUL FRIGORIFIC se inchiriaza la 24 de ore. Montarea si demontarea acestuia se realizeaza strict de catre angajatii nostri.

Asistență completă

în privința procedurilor birocratice
Moartea unei persoane dragi poate fi copleșitoare, iar scopul nostru este a vă fi alături în această perioadă delicată. Suntem pregătiți să ajutăm familiile din toate categoriile sociale să creeze o ceremonie unică care să reflecte o viață bine trăită.
In memoriam Oradea